Het roer om


In oktober 2017 was ik met Bernhard op vakantie in Schotland. Ik weet niet of het de zuurstof in de lucht of het inspirerende landschap was, maar na een lange wandeling genietend van een heerlijke maaltijd bespraken we onze dromen. Ik stond op het punt om door te kunnen groeien in de letselschadebranche, maar ik droomde er van om een B&B te beginnen. Het klassieke 'ik vertrek'-verhaal. Tijdens die avond in de pub heeft Bernhard mij gemotiveerd om te gaan uitzoeken of mijn droom haalbaar was.

Terug in Nederland ben ik mijn zoektocht gestart. Al snel kwam ik de Vita Nova in Amersfoort tegen. Op een koude donderdagavond zijn wij op bezoek gegaan bij Joke en Ger. Het warme onthaal, de prachtige verhalen en vooral de leuke B&B maakte me heel enthousiast. Direct ben ik gaan uitzoeken wat er nodig was om deze droom werkelijkheid te maken...

En nu is het moment aangebroken. Na veel voorbereiding en heel veel hulp is de heropening van B&B Vita Nova een feit. Een nieuwe eigenaar maar dezelfde gastvrijheid!

Ik ontmoet je graag aan boord!
Elène Geertsema