BELEEF AMERSFOORT
Activiteiten in coronatijd


Coronatijd

Komen de muren op je af en wil je er even op uit? Boek dan een overnachting bij B&B Vita Nova. Maar wat ga je doen in een stad waar veel gesloten is? Op deze pagina vind je inspiratie voor activiteiten in coronatijd. Alle activiteiten zijn op 1,5 meter afstand uit te voeren.

Wat kan je doen?

  • Huur een sup bij Eemsuppen en maak een mooie suptocht over de Eem. Neem voor onderweg iets lekkers mee van Het Lokaal. Liever een suptour door Amersfoort? Kijk dan op de website van Sup Amersfoort.
  • Verken de omgeving rondom Amersfoort per fiets. Voor € 10,00 per dag huur je een fiets bij Broers Fietsreparateurs, die zitten bij ons om de hoek. Aan boord hebben we verschillende fietsroutes voor je op papier.
  • Amersfoort is een prachtige stad om door heen te struinen. Wij hebben een leuke wandelroute voor je uitgekozen. Klik op deze link om de route te openen. Liever de natuur in? Loop dan een Klompenpad zoals het Derde Erfpad.
  • Bij Kanocentrum Boerderij Berg in Leusden kan je een kano huren (max. 3 personen of één gezin). De kanoroute rond Leusden loopt langs de historische liniedijk met oude bunkers en verdedigingswerken.
  • Verdubbel je bootervaring door een tocht met een sloep van Aan het Roer te maken.
  • Vanaf 1 juni a.s. gaan de musea weer open. Koop je tickets online bij Kunsthal Kade, Museum Flehite of het Mondriaanhuis.

’s Avonds wat eten? Dat kan in ons gezellige ruim. Bij veel restaurants in Amersfoort kan je maaltijden afhalen of laten bezorgen. Kijk op deze website voor een overzicht van alle restaurants die dit aanbieden in Amersfoort. Vanaf 1 juni a.s. is het weer mogelijk om uit eten te gaan. Vergeet niet te reserveren.

Even ertussenuit?

Boek nu een overnachting